puck landewe podcast

Om te luisteren...

Op deze pagina deel ik podcasts met je waar ik te gast ben, die ik zelf heb opgenomen en die ab-so-luut het luisteren waard zijn!

Women disrupting in tech

“Waarom is financiële onafhankelijkheid voor vrouwen belangrijk? En hoe werkt dat bij vrouwen anders dan bij mannen? In deze aflevering van Women Disrupting Tech praat ik daarover met Puck Landewé, Founder en CEO van Elfin. Zij vertelt wat financiële onafhankelijkheid inhoud en hoe haar startup vrouwen kan helpen om hun doelen te bereiken. Verder hebben we het over het aantrekken van kapitaal en wat daar allemaal bij komt kijken. Meer informatie over Elfin vind je op hun website. Elfin ook aanwezig op onder andere LinkedIn en Instagram. Connecten met Puck op social media kan via LinkedIn en Instagram. En inschrijven op de nieuwsbrief van Puck kan via haar website.”

Vrije meid podcast

“Een ton omzet draaien is voor velen een doel, maar wat dacht je van een ton aan investeringsgeld ophalen? Puck Landewé (35) haalde €150.000 investeringsgeld op voor haar startup Elfin. Wanneer heb je een investeerder nodig? Hoe weet je of je daar klaar voor bent? Wat willen potentiële investeerders van je weten? En wat doe je uiteindelijk als het geld binnen is? Ik praat erover met Puck in deze inhoudelijke podcastaflevering. Puck deelt hoe zij en haar compagnon Lieke uiteindelijk slaagden, en heeft tips voor ondernemers die ook een goed idee hebben maar nog wel wat geld kunnen gebruiken. Zó haal je een investering op!”

Elfin, the making of

In deze podcast praat ik samen met mijn compagnon Lieke over allerlei zaken die komen kijken bij het oprichten van een bedrijf. Start-up avonturen, ellende, successen en handige tips: we delen het allemaal!