Hi, leuk dat je hier bent!

Waar mijn carrière ooit begon met een eigen mode magazine, zet ik me nu in om vrouwen te helpen financieel onafhankelijk te worden. Tussen de modeshows in 2011-2013 en nu in heb ik gewerkt bij grote corporates zoals Wehkamp, Vodafone Ziggo en Just Eat Takeaway.

Beleggen was een hobby en ik vond het fascinerend en stuitend tegelijk om te ontdekken hoe masculien deze wereld was. Nergens vond ik een platform dat mij kon uitleggen hoe ik financieel onafhankelijk kon worden, op een manier die resoneerde. Daarom besloot ik dit platform zelf te bouwen. Zo geschiedde and here we are: inmiddels is Elfin het grootste financiële platform voor vrouwen in Nederland en België en zijn er al duizenden vrouwen bij ons aangesloten. Onze ambitie is om binnen 5 jaar in Europa 1 miljoen vrouwen aangesloten te hebben bij Elfin.

Storytelling

Ik schrijf graag blogs, artikelen en column. Ik kan er lang over uitwijden, ga ik niet doen. Neem vooral een kijkje op het blog gedeelte van mijn website en lees, denk en filosofeer met me mee over allerlei levenstopics.

What else?

Ik schrijf regelmatig updates over het runnen van een start-up, want we hebben (althans: ik heb) als vrouw een giga gebrek aan rolmodellen.

We, mijn zakenpartner Lieke en ik, bouwen een tech oplossing om onze missie te kunnen volbrengen. Om dit te realiseren, hebben we investeerders aan boord. Daarmee zijn we een wereld ingestapt die vooralsnog gedomineerd wordt door mannen. Slechts 2% van al het Venture Capital in Europa gaat naar vrouwelijke ondernemers.

Het wordt tijd om ook dit taboe te doorbreken en eerlijk te gaan delen hoe het is om als vrouw een wereld in te stappen waar voor ons (en tevens ook voor veel mannen) nog enorm veel te winnen en te ontdekken valt.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief of volg mijn blog voor het op de hoogte blijven van mijn start-up avonturen.