Hi, leuk dat je hier bent!

Waar mijn carrière ooit begon met een eigen mode magazine, zet ik me nu in om vrouwen te helpen financieel onafhankelijk te worden. Tussen de modeshows in 2011-2013 en nu in heb ik gewerkt bij grote corporates zoals Wehkamp, Vodafone Ziggo en Just Eat Takeaway.

Beleggen was een hobby en ik vond het fascinerend en stuitend tegelijk om te ontdekken hoe masculien deze wereld was. Nergens vond ik een platform dat mij kon uitleggen hoe ik financieel onafhankelijk kon worden, op een manier die resoneerde. Daarom besloot ik dit platform zelf te bouwen. Zo geschiedde and here we are: inmiddels is Elfin het grootste financiële platform voor vrouwen in Nederland en België en zijn er al duizenden vrouwen bij ons aangesloten. Onze ambitie is om binnen 5 jaar in Europa 1 miljoen vrouwen aangesloten te hebben bij Elfin.

Wekelijkse nieuwsbrief

Ik publiceer elke week een nieuwsbrief: de drie op dinsdag. Neem een kijkje door hier te klikken en ontdek elke week de drie highlights die mij bezighouden.

Puck Landewé

Elfin

Financieel onafhankelijk zijn? Dat geeft opties, mogelijkheden en kansen. De kans om een nieuwe baan in een andere stad aan te grijpen. De mogelijkheid om uit een ongezonde relatie te stappen. De kans om een eigen bedrijf te starten. De basis van female empowerment is geld. Want geld is macht.

40% van de stellen gaat uit elkaar, 76% van de vrouwen ervaart een onaangename financiële verrassing als er een break-up of overlijden plaats vindt EN TOCH zijn maar 23% van de vrouwen bezig met hun lange termijn financiën. Regie hebben over je geld (en daarmee over je leven) is bovendien de #1 booster voor je zelfvertrouwen, dit gaat nog verder dan een killer body, een fijne relatie of een goede opleiding.

Elfin is de plek waar vrouwen terecht kunnen met al hun vragen (en mannen zijn ook welkom) en zijn we op missie om 1 miljoen vrouwen te helpen met de unieke methode die we hebben ontwikkeld.