Herkenbaar?

Duizenden marketing boodschappen per dag hebben consumenten te verwerken. En jouw boodschap is er 1 van. Je wil zo graag dat jouw klanten blijven hangen bij jou. Dat ze jouw mail, jouw social post, jouw artikel, jouw advertentie zien en er op reageren.

Je probeert het met mooie plaatjes, catchy woorden en een goed aanbod. En nog steeds… hoor je krekels op de achtergrond.

Je zorgt dat je volop aanwezig bent in het online landschap, omschrijft hoe goed je bent en hoe waardevol jouw product is en nog steeds… vang je bot.

Dit is freaking frustrerend (pardon my french). Hoe kun je content maken die wél effect heeft? Die wel een loyale klantenkring creëert, sales boost en interactie teweeg brengt?

Ik ben storytell marketing expert met meer dan 13+ jaar ervaring in het vak en weet als geen ander hoe je content maakt die wérkt! Content die fans creëert, die bereik genereert en die on top of this all keiharde sales oplevert. 

Een kleine greep uit mijn werk. Van mijn eigen mode magazine tot werk voor wehkamp en elfin.

puck landewe werk

I got you!

Storytelling marketing is een no-brainer en niet meer weg te denken uit een gedegen marketingstrategie. Maar content creatie en storytelling zijn een vak apart. 

Creativiteit, copywriting, design en social savvy zijn: niet voor niets hebben grote bedrijven hier complete teams voor rondlopen.

Hoe ga jij dit doen, als kleine ondernemer of start-up? Waar begin je, wat heb je nodig en hoe zorg je dat het content wiel gaat draaien?

prestage magazine

Herkenbaar?

 • “Mijn content aanpak voelt als los zand”
 • “Het lukt me maar niet om een love brand te creeren”
 • “Ik ben mijn praktische marketing mix ontgroeid”
 • “Ik wil meer impact, zowel financieel als op merk niveau”

Met mijn hulp heb je een helder plan, weet je welke content je wanneer inzet, op welke kanalen, om de gewenste impact te maken. Je hebt een kalender, doelstellingen, onderscheidende formats en de juiste systemen en tools up & running.

Niemand kan meer om jouw merk heen! Je valt op, je bent onderscheidend en je hebt simpelweg een goed verhaal, pun intended.

Storytelling marketing expert

Ik ben storytell marketing expert, heb redacties opgericht bij grote bedrijven (wehkamp, Ziggo, Just eat Takeaway), mijn eigen mode tijdschrift uitgegeven (van New York tot Tokyo) en ben oprichter van het grootste financiële educatie platform voor vrouwen. Content creatie en storytelling zit in mijn DNA.

Ik weet hoe je agencies aanstuurt, maar ook hoe je met een budget van €0 succesvolle content creatie ontwikkelt. Ik heb ervaring met content campagnes waar miljoenen aan mediabudget achterzitten, maar snap ook hoe je mensen organisch kan bereiken en engagen. Ik weet hoe je zowel video views als omzet genereert met content. Been there, done that, I’ve seen it all. 

Ik ben jouw storytell gids. Ik kijk met je mee, stel de juiste vragen, help je inhoudelijk en houd je scherp.

Voor wie

Ondernemers die hun bedrijf the talk of the town willen maken en storytelling willen inzetten om hun bedrijf en merk naar het volgende niveau te tillen. 

Je bent je eigen marketing inzet ontgroeit. Het bracht je de eerste resultaten, maar het is tijd voor meer. Je bent een ondernemer die niet alleen meer financiële bedrijfsresultaten wil behalen, maar je wil impact. Je wil een movement creëren en iets creëren dat jou overstijgt. Een modelabel dat een eigen stijl neerzet. Een influencer die van haar verhaal een merk maakt. Een agency dat bekend wil worden om de methode die ze inzetten. Jij wilt méér en een uniek en authentiek storytelling component in je marketing mix gaat je helpen.

Hoeveel tijd kost het je?

Ik geef je handvatten en laat je mogelijkheden zien, ik ga creatief met je meedenken en deel al mijn kennis en inzichten. Ik ga echter niet jouw content maken en bepalen wat je moet doen. Ik verwacht huiswerk en voorbereiding voordat er live 1-op-1 momenten zijn!

Er zijn in totaal 3 live calls samen. Naast deze live sessies zul je enkele uren per maand kwijt zijn aan onderzoek en huiswerk. Omdat formats ontwikkelen een creatief proces is, is het prettig om wat vrije tijd – voor ruimte in je hoofd – te plannen.

Je krijgt

 • 3 maanden lang persoonlijke begeleiding. Ik heb 13 jaar lang ervaring in het vak en breng enorm veel kennis mee. Brain picken, anyone?!
 • Mijn nummer en e-mail om me te bereiken voor feedback, even sparren, even mee kijken, you name it. We maken het persoonlijk, wel zo fijn.
 • 3x digitale live sessies. Samen komen we tot inzichten en amazeballs ideeën! 
 • Het e-book storytelling marketing inclusief werkboeken om in te vullen
 • Een fix & fertig content kalender. Scheelt je uren pruts werk in excel.

Je kan

 • Na 3 maanden heb jij een storytelling plan dat past bij JOU! Geen copy paste van anderen, geen tiktok dansjes en geen hersenkraker over content creatie: we zorgen dat jouw verhalen passen bij jouw bedrijf;
 • Je hebt content formats waar je op terug kan vallen, je hebt een content kalender en je maakt jouw inzet meetbaar;
 • Je begrijpt hoe je verhalen maakt vanuit een strategische gedachte, passend bij de behoeftes van jouw doelgroep. Je begrijpt hoe influence werkt en hoe je daar op een authentieke en esthetische manier gebruik van kan maken;
 • Je overstijgt de influencer vibe (elke dag maar ‘iets’ doen for the sake of iets doen)

Wat kost dat?

€899 voor drie maanden begeleiding. In overleg de mogelijkheid om het in termijnen te betalen.

Neem contact op

Start nu!

Puck is zowel conceptueel als praktisch enorm sterk. Ze grijpt direct de kern van jouw boodschap doordat ze aanvoelt waar voor jou de essentie zit. Haar super praktische 'niet lullen maar poetsen' aanpak vind ik eerlijk gezegd verfrissend. Content maken die effect heeft, maar die je ook gewoon mega graag de wereld in wilt slingeren.

Jette van DuijnOndernemer