Stay tuned...

Mijn vader gaf mij laatst een papiertje. Gescheurd uit een schrift met lijntjespapier. Het was een papiertje waarop ik in groep 7 een toneelstuk had geschreven dat mijn klasgenoten moesten uitvoeren.

In 5 vwo maakte ik mijn eerste tijdschrift. Tijdens mijn studie ging ik stage lopen bij Glamour. Op mijn 22ste lanceerde ik een fashion magazine (Prestage) dat in 25 landen werd verkocht. Ik ging werken bij Wehkamp om daar de online redactie op te zetten en de contentstrategie te ontwikkelen. Daarna deed ik hetzelfde bij Vodafone Ziggo en Just Eat Takeaway.

Ik ontwikkelde Nederlands eerste (2014) Youtube influencer serie. Ik creëerde een Instagram-kanaal dat binnen een maand 170.000 volgers had en won enkele vakprijzen voor het werk dat ik deed.

Een greep uit mijn werk…

puck landewe werk

Schrijf je in

Wil jij van jouw doelgroep fans maken? Bedrijfs- en sales resultaten boosten? Storytelling marketing is jouw antwoord. Schrijf je in en laat je inspireren en informeren door mijn 15+ jaar aan kennis en ervaring.

Fast forward naar 2023. Ik ben oprichter van Elfin – het financiële platform voor vrouwen. Rondom het lastige  onderwerp geld creëerden we in korte tijd zakelijk succes. Hoe? Omdat wij een zogenaamde language market fit hebben. We spreken een taal die aanspreekt. We creëren content die gebinged wordt. We schetsen een droomscenario voor vrouwen welke ze zelf werkelijkheid kunnen maken – met een beetje hulp van Elfin.

Was dat een toevalstreffer? Nee. Dat komt omdat ik expert ben in storytelling marketing. Chique voor: een marketing tactiek waarbij je verhalen (lang, kort, tekst, video, beeld, etc.) inzet om mensen te bereiken en te binden aan je merk. Verhalen die mensen raken. Alles wat ik heb geleerd van dat allereerste magazine in 5 vwo tot nu, ga ik met jou delen.